Hänt hösten 2021

Balkonger

Nu är har slutbesiktningen genomförts, godkänts och projektet är avslutat. E-postadressen som vi använt under projektettiden gäller inte längre och eventuella frågor eller garantiärenden ska skickas till Oscar.Engstrom@hsb.se och till info@brfdynan.se . Viktigt är att noggrant beskriva frågor i både text och bild.

Cykelrum

Cykelrum För närvarande är flera av våra cykelrum så fulla av cyklar att det knappt går att ta sig ut och in. Vi ber därför att ni:  Ser till att endast utnyttja cykelrummet i den fastighet ni bor i.  Cyklar som inte används kan gärna hängas upp i de rum där så är möjligt.  Vi kommer genomföra en ny cykelrensning, som innebär att omärkta cyklar som inte används i ett första steg flyttas ut i pannrummet.

Brf Dynan behöver DIG!

Nästa år kommer flera ledamöter samt vår internrevisor att avgå ur styrelsen, så fundera gärna på vad du kan bidra med i vår förening. Kontakta föreningens valberedning så berättar de mer: valberedning@brfdynan.se

Städdag

Höstens städdag kommer ske söndagen den 17 oktober. I vanlig ordning kommer en container beställas så att medlemmar kan passa på att kasta tillåtet skräp det vill säga sådant som INTE är färgburkar, elektronik eller vitvaror.

Förråd

Vi påminner om att alla som har ett extraförråd kommer kontaktas separat med information om kommande prisjusteringar sex månader i förväg.

Visa hänsyn

Styrelsen får återkommande klagomål från medlemmar – mot medlemmar. Vanligast är rökning som tyvärr ställer till problem för närboende och speciellt när röken vid ”läggdags” kommer in i sovrummet. Vi vädjar till alla, att ni visar varandra hänsyn. Sedan flera år har haft trivselregler publicerade på hemsidan brfdynan.se. Ta gärna till er dessa enkla regler samt tvättstugereglerna, så blir boendet mer trivsamt för alla.

Byte av portkoder

I början av december kommer vi att byta portkoder i alla fastigheter och information om vilken portkod som gäller i respektive fastighet kommer att delas ut.

Med förhoppning om en fin höst! Styrelsen, brf Dynan