Hänt i brf Dynan – Hösten 2023

Städdag

Söndag den 8 oktober är det dags för höststädning i föreningen. Vi kommer att arbeta utomhus och avsluta med gemensam korvgrillning. Mer information kommer framöver.

Cyklar och cykelförråd

Kom ihåg att ta in din cykel när cykelsäsongen tagit slut för att underlätta sopning och vinterunderhåll av trottoarer. Det finns cykelförråd nere i källaren som kan nyttjas för vinterförvaring.

Motioner

Har du ett förslag om en förändring som du vill lyfta på årsstämman? Skicka i så fall in en motion till styrelsen innan slutet av februari. På brfdynan.se hittar du information om hur man skriver en bra motion.

Renovering i pannrummet

Allt arbete med pelarrenoveringarna i pannrummet är nu klart med gott resultat.

Extraförråd

Det finns fortfarande lediga extraförråd för uthyrning i föreningen. För att boka ett förråd, läs infon på brfdynan.se och ”Intresseanmälan till Dynans extraförråd” som publicerades 12/10 2022.

På alla lediga extraförråd finns även informationen uppsatt. Ni kan även höra av er till info @ brfdynan.se om ni vill titta på något förråden innan ni gör en bokning via MittHSB.

Engagera dig i föreningen

För att föreningen ska skötas på ett bra sätt krävs det att vi som medlemmar gemensamt engagerar oss. Förutom att engagera sig i styrelsen, valberedningen eller gästlägenheten är det också värdefullt att delta på våra gemensamma städdagar eller att ta egna initiativ för att lyfta frågor och mindre projekt. Kom förbi på städdagen om du vill veta mer!

Styrelsen önskar er en fin höst!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen i Brf Dynan september 2023