Hänt i Brf Dynan – Kvartal 1 2020

Balkongbyte
Vi har under våren jobbat vidare med arbetet kring ett byte av balkongerna. Balkongerna är ca 75 år gamla och vi har efter en undersökning fått rådet att byta ut dem helt. Efter en upphandling har vi valt leverantören ”Dipart” som nu ska göra en projektering för att ta fram hur arbetet ska utföras på ett bra sätt. Vi har anlitat HSB till att leda projektet. Vi kommer att ta fram information tillsammans med Dipart och HSB kring projektet framöver. Vi hoppas dock kunna starta arbetet så fort som möjligt.

OVK
Efter att ha stött på ytterligare förseningar i arbetet med OVKn är vi nu på banan igen. Vi arbetar tillsammans med HSB och Franska Bukten för att driva arbetet framåt. De lägenheter som är berörda kommer att få information de kommande veckorna.

Bredband
Efter att ha sett över lite olika leverantörer av bredband har vi valt att byta bredbandsleverantör. Den nya leverantören kommer att bli Bahnhof. Då våra nuvarande kontrakt löper en tid framåt så kommer detta byte tyvärr ske 2022-01-31. I det nya avtalet som binds på 5 år, ingår 1000 mbits (ca 10 gånger snabbare än tidigare) och ny router. Kostnaden per månad kommer att bli 72 kr istället för dagens 125 kr. Mer info kommer framöver.

Stämman
Vi siktar på att ha årsstämman den 2 Juni, men beroende på när dokument etc blir klara kan detta skjutas fram lite grann. I dessa tider av COVID-19 så ska vi försöka hålla stämman utomhus. Mer information kommer i samband med kallelsen.

Sök till styrelsen!
Sist men absolut inte minst vill vi i styrelsen uppmana alla medlemmar som är sugna på att söka till nästa styrelse!

/ Styrelsen