Balkongrenoveringar Fas 1

Available in English here.

Med planerad start vecka 40 (28/9-4/10) så kommer balkongrenoveringarna att sätta igång för Knypplerskevägen 24-34. De första dagarna kommer att gå till etablering, ställningar med mera sätts upp. Efter det tar rivningen och bilningen vid.

Information till boende på Knypplerskevägen 24-34
En container att slänga balkongmöblemang och dylikt kommer att placeras bakom Knypplerskevägen 31 från den 24/9 och en vecka framåt. Containern ska endast nyttjas till sådant som ska kastas från balkongerna (försök ta isär möblemang för att spara plats) En container som kan nyttjas till annat skräp kommer till höstens städdag, som är planerad till den 18/10. Behöver ni hjälp med att ta ned till exempel en markis så kan ni förslagsvis kontakta Cemi. Den boende står själv för den kostnaden.
Senast söndagen den 27/9 ska balkongerna vara tömda.
Förvaring av möblemang och trall under renoveringstiden (runt 12 veckor/hus) kommer att erbjudas i föreningens pannrum vid Knypplerskevägen 31. Kom ihåg att märka sakerna väl! Föreningen kan inte ta ansvar för sakerna under förvaringstiden, dock kommer pannrummet vara låst under hela projektet. Tider då en styrelsemedlem eller flera finns tillgänglig för lämning av möblemang i pannrummet:

Torsdag 24/9 Klockan 19-20
Söndag 27/9 Klockan 10-12

Information till boende på Knypplerskevägen 36-42 och Snörmakarvägen 45-51
En container att slänga balkongmöblemang och dylikt kommer att placeras bakom Knypplerskevägen 31 från den 24/9. Observera att containern endast är till för boende på K24-34. En container som alla boende kan nyttja kommer till helgen när höstens städdag är. Städdagen är planerad till den 18/10. Då kan även boende på K36-42 och Snörmakarvägen passa på att kasta möblemang och dylikt från balkonger. Vid behov kommer även fler containrar att beställas in lägre fram i projektet.

Förvaring av möblemang och trall under renoveringstiden (runt 12 veckor/hus) kommer att erbjudas i föreningens pannrum vid Knypplerskevägen 31. Först ut är de boende på K24-34. När projektet håller på att avslutas för dem kommer det bli nästa hus tur, styrelsen återkommer om tidpunkt.

Maila gärna dina funderingar eller frågor till balkong@brfdynan.se

/Styrelsen och Oscar Engström – HSB Byggkonsult