Information om balkongrenoveringen

Balkongprojektets sista balkonggjutning är nu klar och balkongrenoveringen på Brf Dynan går nu in i sin slutfas. Det arbetas intensivt från Diparts sida med golvbeläggning, målning, lagning av puts m m för att ni som boende ska få komma ut på balkongerna så snart som någonsin möjligt.

Så här i slutskedet så kommer det att vid behov förekomma arbeten under helger. Arbetstiderna är i så fall 08:00-15:00 och man försöker att förlägga så tysta arbeten som möjligt under helgerna, men det KAN förekomma visst buller och slamrande.

Besiktningen är på grund av försenade materialeveranser framflyttad en vecka och äger nu rum den 21 Juni. Så snart eventuella besiktningsanmärkningar är åtgärdade kommer rivning av ställning och skyddstäckning och ni som boende släpps ut på balkongerna. ALLA inblandade gör allt som är möjligt för att detta ska kunna ske innan juli börjar.

Naturligtvis är detta under förutsättning att alla hantverkare får fortsätta att vara friska. Det pågår en pandemi med ändringar i arbetsmiljöregler, så vi håller tummarna.

Jag förstår att det har varit en påfrestande vår/sommar att vara utan balkong, men hoppas att ni som boende kommer att bli nöjda med den nya balkongen, som ska hålla många, många år framöver. Att genomlida en balkongrenovering, i synnerhet under en pågående pandemi, är en sann prövning.

Har du som boende några frågor avseende balkongrenoveringen så är ni välkomna att skicka ett mail till balkong@brfdynan.se. På den adressen så svarar jag på frågor kring renoveringen, högt som lågt.