Renspolning av kök och badrumsavlopp

ÄNDRADE DATUM. Det blev ett missförstånd i vilka datum som man skulle renspola. Nu är det uppdaterat med rätt datum

Följande text är från gr-avloppsrensning. Finns även att läsas i trappuppgången.


Till bostadsrättsinnehavare Brf Dynan, på uppdrag av er styrelse kommer det att utföras renspolning av kök och badrumsavlopp i er bostad.

Tisdag den 24 Augusti Snörmakarvägen 45-51
Onsdag den 25 Augusti Knypplerskevägen 24-26-28
Torsdag den 26 Augusti Knypplerskevägen 30-32-34
Fredag den 27 Augusti Knypplerskevägen 36-38 – 40-42
Måndagen den 1 November Knypplerskevägen 21-31

Kan ni ej vara hemma den aktuella dagen går det bra att lämna ert lås i serviceläge om ni har bytt från föreningens lås måste man lämna uppmärkta nycklar till vår personal i porten kl 07:45 har man en nyckel från föreningens lås sytem står det CBB236 på dem.

Covid — 19 Vår personal arbetar uteslutande med gummihandskar som rengöres efter varje lägenhetsbesök. Lägenhetsinnehavare och vår personal håller ett rekommenderat avstånd under tiden vi är belägna i lägenheten.

Enligt bostadsrättslagen 123$ har företrädare för bostadsrättsföreningen rätt att få komma in i lägenheten när det behövs för tillsyn eller för att utföra arbete som föreningen svarar för.

Lösa djur i lägenheten skall meddelas entreprenören då lägenhetsdörren inte kommer att vara helt stängd när arbete sker i respektive lägenhet (vattenslang går ut till spolbil).
Vänligen töm ur innehållet i skåpet under diskbänken och eventuella skåp under handfat innan vi kommer och tillse att samtliga avlopp är åtkomliga för rensning. Kök med utdragslådor under diskbänk skall vara bortdemonterade före vår ankomst.
Ta bort eventuella mattor m.m som kan vara i vägen vid kök och badrum. Eventuella porslinspelare monterade under handfat demonteras ej av oss det får medlem göra själv innan (liksom återmontera).

Entreprenören GR Avloppsrensning AB Rolf Pettersson nås på tel 087957520, eller via mail: rolf@gr-avloppsrensning.nu